Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. Florin Chelaru: „Colectarea selectivă a deșeurilor nu este un MOFT, ci o OBLIGAȚIE!“

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, face ape la toți locuitorii orașului să arunce gunoiul în funcție tipul fiecărui deșeu. Edilul afirmă că a colecta selectiv deșeurile nu este un MOFT, ci o OBLIGAȚIE!

„Fiecare cetățean și agent economic are obligația să colecteze selectiv deșeurile și să le arunce în pubelele sau containerele de gunoi în mod corect. Vă anunț că orașul Năvodari trebuie să colecteze selectiv, potrivit legii, 70% din deșeurile generate de populație. Vreți să știți cât colectăm? În luna aprilie, la nivelul Năvodariului s-au colectat selectiv 2% din deșeuri. Acest lucru va însemna penalități, amenzi, tarife mai mari pentru populație la salubrizare. Într-un final, refuzul cetățenilor de a arunca gunoiul corect ne va scoate tuturor mult mai mulți bani din buzunar.

Vă întreb acum în cel mai sincer mod: Credeți că e nevoie să dăm amenzi celor care aruncă gunoiul la întâmplare? Este nevoie să punem poliția locală să păzească ghenele de gunoi pentru a-i sancționa pe cei care nu vor să colecteze selectiv? Putem face și acest lucru, dar nu îmi doresc!

Eu cred că vorbim despre o chestiune ce ar trebui să țină de bunul simț al fiecăruia, de responsabilitate inclusiv față de copiii și nepoții noștri pentru că lor le putem lăsa în urmă o lume curată sau una plină de gunoaie.

Advertisement

Vă cer să vă respectați orașul, propria familie, vecinii și prietenii! Colectați selectiv deșeurile și tuturor ne va fi mai bine să trăim într-un oraș mai curat și mai civilizat!“, a spus Chelaru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions