Connect with us

Administratie

Chițac îi invită pe constănțeni la dezbatere publică. Vrea să amenajeze un parc la ieșirea din oraș spre Ovidiu

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, îi invită pe cetățeni la o consultare publică pentru un nou parc în Constanța. Dezbaterea ar urma să aibă loc miercuri, 15 iunie, ora 16.00, la sala Remus Opreanu din cadrul din incinta Consiliului Județean Constanța.

„Stimați constănțeni, deficitul de spațiu verde amenajat în scop de recreere, sport, promenadă și petrecerea timpului liber la nivelul municipiului Constanța este o realitate pe care o resimțiți zilnic. De aceea, realizarea unui parc public reprezintă o necesitate, mai ales în condițiile unei dezvoltări urbane continue.

În parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România desfășurăm un concurs public de soluții pentru viitorul parc în jurul axei DN3C, o zonă cu potențial de dezvoltare în viitor. În acest scop va avea loc o dezbatere publică în data de 15 iunie, la ora 16, în sala Remus Opreanu din incinta Consiliului Județean Constanța

Această dezbatere continuă procesul de consultare publică și reprezintă un demers indispensabil oricărei inițiative contemporane de remodelare a spațiului public.

Advertisement

În cadrul dezbaterii vor fi prezentate principiile propuse pentru a sta la baza temei de proiectare a viitorului parc, precum și sistematizarea răspunsurilor la chestionarele online completate de dumneavoastră. Scopul principal al dezbaterii este de a aduna informații, reacții și sugestii din partea publicului larg și a actorilor urbani interesați în scopul completării temei de proiectare pentru a asigura o reprezentativitate cât mai bună acestei inițiative.“, a declarat Chițac.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement