Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. Până când pot fi depuse cererile de acordare a tichetelor sociale cu ocazia Paștelui?

Published

on

Primăria Năvodari informează că 7 aprilie este ultima zi pentru depunerea cererilor de acordare a tichetelor sociale cu ocazia Sărbătorii Paștelui 2022.

„Echipa Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năvodari informează persoanele interesate că se mai primesc cereri pentru acordarea de tichete sociale cu ocazia Sărbătorii Paștelui 2022 până joi, 7 aprilie.  Perioada de primirea a cererilor, 7 martie – 7 aprilie 2022, va fi urmată de distribuirea efectivă a tichetelor sociale: 11 aprilie – 20 aprilie 2022. Reamintim persoanelor interesate că cererile, însoțite de documentele justificative, se pot depune de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 12:00, la Cantina de Ajutor Social (str. Sănătăţii nr. 2, intrarea dinspre Serviciul Taxe şi Impozite). Persoanele îndreptăţite se vor prezenta cu actul de identitate în copie şi în original, pensionarii cu cuponul de pensie (copie) şi persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap (copie).“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions