Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. Primăria va instala un sistem de supraveghere video la cimitir pentru a stopa vandalizările și distrugerile

Published

on

navodari cimitir

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, anunță că autoritatea locală efectuează lucrări de împrejmuire a cimitirului cu gard.

„Ne apropiem de Săptămâna Mare și trebuie să ne îngrijim de locurile unde cei dragi dispăruți dintre noi își dorm somnul de veci. Lucrăm la împrejmuirea Cimitirului Ortodox din Năvodari, amenajarea aleilor, igienizare și tăierea ierbii. Montarea gardului pentru împrejmuirea întregului Cimitir, inclusiv zona extinsă, era absolut necesară și urgentă în condițiile în care aveam multe sesizări de vandalizări și distrugeri! De asemenea, vom avea sistem de supraveghere video pentru a stopa aceste fapte. Totodată, dacă vremea va fi bună, vom începe de mâine asfaltarea aleilor din cimitir astfel încât accesul să se facă în condiții civilizate. În perioada următoare vom schimba și poarta de intrare și vom înlocui gardul din zona frontală!“, anunță primarul Chelaru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions