Connect with us

Administratie

Un nou pas pentru amenajarea unui parc în zona Faleză Nord. Primăria a depus solicitarea emiterii acordului de mediu

Published

on

Primăria anunță publicul privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru amenajarea unui parc în cartierul Faleză Nord.

„MUNICIPIUL CONSTANŢA, cu sediul în municipiul Constanța, B-dul Tomis nr.51, jud. Constanța, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”ELABORARE DOCUMENTAȚIE TEHNICO-ECONOMICĂ STUDII DE TEREN – GEOTEHNIC ȘI TOPOGRAFIC, STUDII DE FUNDAMENTARE SOLUȚIE, STUDIU DE FEZABILITATE AFERENTĂ OBIECTIVULUI DE INVESTIȚII PARC URBAN ÎN ZONA FALEZĂ NORD”, amplasat în municipiul Constanța, zona Faleză Nord, nr. poligon 18+19+20+21; poligon 18+19+20+21+22 – lot E; lot F, județul Constanța. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 și la MUNICIPIUL CONSTANȚA, cu sediul în municipiul Constanța, B-dul Tomis nr. 51, în zilele de luni – vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.“, spune Primăria.

Este vorba despre proiectul USR Constanța privind amenajarea unui parc în Faleză Nord, între zona Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum, prinde contur. Spațiul verde se va întinde pe o suprafață de 11.500 de metri pătrați, proiectul fiind unul dintre cele mai importante propuse și inițiate de consilierii locali USR Constanța.

Citește și:

USR Constanța anunță: A fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate destinat parcului din zona Faleză Nord

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta