Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. Primarul Chelaru anunță că strada Plopilor intră de luni în modernizare și va avea 4 benzi

Published

on

florin chelaru

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, vine cu un anunț important pentru șoferi: strada Plopilor intră de luni în lucrări și va avea 4 benzi.

„Luni, începem lucrările în cadrul proiectului de mobilitate, cu fonduri europene. Vom începe cu strada Plopilor. Vor urma Răndunelelor, Albinelor, Constanței, Nuferilor, Recoltei și Corbului. Strada Plopilor: o vom lărgi la 4 benzi, vom amenaja  trotuare, piste de bicicliști  și spații verzi. Lucrările vor începe concomitent cu două echipe de la calea ferată în ambele direcții pentru a nu îngreuna accesul spre școală și grădiniță. Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect european în valoare de 19 milioane lei. Rog locuitorii din zonă care dețin materiale sau bunuri pe domeniul public să și le recupereze pentru a nu exista discuții ulterioare. De asemenea, conducătorii auto să evite să-și parcheze mașinile în zonă, să manifeste atenție în trafic și înțelegere privind disconfortul creat.“, spune Florin Chelaru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions