Connect with us

Administratie

Năvodari. Primarul Chelaru îi cheamă la discuții pe locatarii din zona străzii Midiei

Published

on

Primăria Năvodari anunță că edilul Florin Chelaru se va întâlni joi, 6 octombrie, în parcul situat pe strada Midiei, de la ora 17,00 cu locatarii din zona străzii Midiei; bl.: H, M, C.

„Primarul și Primăria vin în cartierul tău! Vom discuta și vom încerca să rezolvăm problemele cu care vă confruntați direct acasă la dumneavoastră. Alături de directorii din Primărie și funcționarii publici cu funcție de decizie vom veni în fiecare cartier din Năvodari, zona și locația întâlnirii urmând să le anunțăm din timp. Vom discuta orice subiect și problemă ce pot fi gestionate de Primăria Năvodari, despre proiecte și orice idee pe care o aveți și care ar putea fi pusă în practică în cartierul dvs. Funcționarii publici vor fi prezenți pentru a putea aborda în mod documentat și direct orice temă ridicată de cetățeni, astfel încât întâlnirea să fie una practică și eficientă pentru toată lumea.

Joi, 6 octombrie, de la ora 17.00, le dau întâlnire cetățenilor din zona străzii Midiei, inclusiv blocurile H, M, C. Pentru a fi cât mai productivi, vă rog să abordăm teme și probleme ce intră în aria de competență a Primăriei Năvodari!“, spune primarul Florin Chelaru.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement