Connect with us

Actual

Nici o zi fără șoferi-problemă în traficul din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Zilnic vă prezentăm cazuri de șoferi care au fost prinși de polițiștii constănțeni conducând autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor sau fără permis de conducere. Și, din nefericire, în ciuda faptului că cei identificați se aleg cu dosare penale, în zilele ce urmează apar alți și alți șoferi care conduc astfel.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus o autoutilitară pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Nici la Techirghiol nu au stat mai bine lucrurile. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din oraș Techirghiol, județul Constanța, care a condus o autoutilitară pe strada Traian, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Și azi, puțin după miezul nopții, polițiștii au identificat un șofer care a condus fără permis și altul care se urcase la volanul unei mașini neînmatriculate. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Timiș, care a condus un autoturism pe strada Poiana, din oraș Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În activitate au fost angrenați și lucrători ai Poliției Locale Ovidiu.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat pe raza localității 23 August. În toate aceste cauze au fost întocmite dosare penale.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Un nou cutremur s-a produs în Marea Neagră

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

 

În cursul zilei de azi, 19 februarie, în Marea Neagră s-a produs un nou cutremur destul de puternic. Acesta a avut loc la ora 12:43:52 și a fost localizat manual.

El s-a produs la adâncimea de 50 de km, la următoarele coordonate: latitudinea 43.3073; longitudinea 35.1136.

Magnitudinea cutremurul a fost de 3,4 grade pe scara Richter.

În urmă cu două săptămâni, mai exact pe data de 6 februarie, au avut loc nu mai puțin de 10 cutremure în Marea Neagră.

Seismologul Gheorghe Mărmureanu a precizat pentru Agenția de presă News.ro:  ”Acestea cutremure nu au nici o importanţă. Este o activitate normală. Nu reprezintă nici o problemă. În Marea Neagră s-au înregistrat mii de cutremure de-a lungul timpului. Cel mai mare a fost în 1902 care a avut puţin peste 4 grade”, a afirmat Gheorghe Mărmureanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu puternic în județul Ilfov! A fost declanșat sistemul RO-ALERT

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Sistemul RO-ALERT a fost folosit marți, în jurul orei 13:40, pentru a preveni populația din București și Jud. Ilfov să ia măsuri suplimentare de protecție având în vedere incendiul declanșat la depozitul Remat din Afumați, Jud. Ilfov.

”Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/judeţul Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcţia Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor.”, scrie în mesajul trimis prin sistemul RO-ALERT.

Potrivit ISU, sunt degajări mari de fum iar acesta se îndreaptă către București.

Locuitorilor din zonele afectate li se recomandă să păstreze geamurile închise și să evite deplasările în aer liber.

Pompierii au dificultăți în zonă întrucât nu există hidranți disponibili. Traficul este restricționat în zonă.

”Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în mod special la o stivă cu autoturisme dezmembrate în vederea casării și compactării acestora”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

S-au înmulțit punctele termice din municipiul Constanța unde există avarie! Acum sunt 38!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 19.02.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 176, 177, 178. În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: str. B. Delavrancea, str. Soveja, str. Venus, str. Portitei, str. Campului, str. Granicerului, str. Semanatorului, str. Dionisie cel Mic.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Precizăm că, noaptea trecută, puțin după miezul nopții, 35 de puncte termice situate în cartierele Tomis III, Tomis Nord și Faleză Nord au rămas fără căldură și apă caldă.

Citește detalii despre acest subiect:

O zi și o noapte fără căldură! Vezi ce zone sunt afectate și cum justifică CET și RADET întreruperea

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: