Connect with us

Actual

Nicoleta Vrabie, nevasta lui Vrabie de la Medgidia, noul primar al comunei Peștera din județul Constanța

Published

on

De astăzi, comuna Peștera redevine o administrație locală condusă de Vrabie. Nu de Valentin, ci de nevasta fostului edil, Nicoleta Vrabie. Angajată a Primăriei comunei Peștera de mulți ani, Nicoleta Vrabie s-a înscris în competiție la alegerile locale din acest an pentru funcția de primar candidând independent. A și câștigat, spun sursele Ordinea.ro.

“Încă se numără, dar rezultatul este clar. Nicoleta Vrabie a câștigat alegerile pentru funcția de primar în comuna Peștera”, declară surse Ordinea.ro.

INFO! Între mandatele celor doi soți Vrabie, primar al comunei Peștera a fost Marius Liviu Petre, profesor de istorie și fost director al școlii din localitate. În anul 2016, Petre a aceeptat propunerea lui Valentin Vrabie să intre în… echipa sa de independenți și să candideze pentru funcția de primar. A câștigat, dar a refuzat să mai intre în competiția electorală pentru un nou mandat.

Știre în curs de actualizare.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!