Conecteaza-te cu noi

Politica

Noul președinte al Curții Constituționale are încasări lunare de la stat de 72.000 de lei

Published

on

Deputatul de Constanța al USR Claudiu Năsui dezvăluie că Marian Enache, noul președinte al Curții Constituționale, are două pensii speciale de 45.239 de lei. De asemenea, are și salariu de 26.860 de lei pe lună, afirmă Năsui.

„Acum uitați-vă la veniturile dumneavoastră lunare și înțelegeți de ce USR are lupta cu specialii statului român. Apoi, amintiți-vă că instituția condusă de acest domn a decis că eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, introdusă de USR, n-ar fi constituțională. Domnul a avut și 3 mandate de deputat, fiind candidat din partea FSN, PDSR, UNPR. Nu e de mirare că cei care sunt pensionari speciali vor să-și primească în continuare privilegiile și nu vor să strice ordinea existentă. Toate acestea sunt plătite din banii voștri. Și acum vă dați seama de ce liderii PSD – PNL vorbesc în ultima vreme doar despre creșteri de taxe. Pentru că pentru speciali e nevoie de bani și statul nu le va strânge deloc cureaua. Oamenii o fac deja.“, mai spune Năsui.

Sursa foto: agerpres.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions