Conecteaza-te cu noi

Societate

Noutăţi la Spitalul Municipal Mangalia. La Computer Tomograf vor avea acces şi pacienţii trimişi de medici specialişti

Published

on

Din luna aprilie, la Computerul Tomograf al Spitalului Municipal Mangalia, vor putea efectua investigaţii medicale şi persoanele care se prezintă cu bilete de trimitere de la medicii specialişti. Până atunci de serviciile CT beneficiază doar pacienţii internaţi în spital.
De asemenea, în lunile următoare, spitalul va avea încă trei medici specialişti în ramuri deficitare, precum cardiologie, radiologie şi neo-natologie.
Medicul cardiolog îşi va începe activitatea, cu normă întreagă, încă de luna aceasta, iar specialistul în radiologie în luna martie.

Există şi intenţia deschiderii unei linii de gardă pe Obstetrică-Ginecologie, dar este dificil aşa cum a declarat dr. Liviu Mocanu:
,, Totuşi, este foarte dificil să găsim numărul minim de 5 medici pentru deschiderea acestei linii de gardă. Cei mai mulţi specialişti în domeniu preferă mediul privat pentru că au venituri mai mari şi riscuri mai mici în privinţa vulnerabilităţilor legale”.
Managerul unităţii medicale a explicat că încearcă să aducă unul-doi medici care să locuiască în Mangalia şi să poată efectua gărzi la domiciliu. Primul dintre aceştia va profesa la Spitalul Mangalia începând cu luna iunie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions