Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

„Nu există autorizație de construire pentru podul Palatului Arhiepiscopiei.“ Vezi cine spune asta!

Published

on

City-Managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, a declarat, astăzi, că nu există autorizație de construire pentru podul clădirii de pe strada Arhiepiscopiei.

„Din verificările efectuate până la acest moment, deci luați cu un minim de dubiu de 0,1%, nu există sau nu a existat autorizație de construire pentru podul clădirii de pe Arhiepiscopiei nr. 23. Din informațiile obținute în cursul zilei de ieri, supraetajarea neautorizată a fost edificată în jurul anul 2007, la nivelul municipiului Constanța, în evidențele Primăriei, pentru locați Arhiepiscopiei nu există vreo autorizație emisă pentru construire din anul 2000. Deci, ultima autorizație de construire pentru Arhiepiscopiei nr. 23 este 3839 din 13.04.2000 și care a avut ca obiect refacere împrejmuire clătire Arhiepiscopiei Tomisului. Nu a fost vreo sancțiune dată, nici măcar verificată“, a declarat Ovaneian.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, a ars mansarda Arhiepiscopiei Tomisului. Incendiul devastator de aseară a fost stins în aproape 4 ore. Au ars 800 mp de mansardă și, din fericire, nu au existat persoane rănite. Călugării aflați în chilii au reușit să se salveze la timp. Potrivit ISU Constanța, cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată.

Sursa foto: Claboo Media

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions