Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Viceprimarul Ionuț Rusu: „Palatul Copiilor este acum al constănțenilor“

Published

on

Viceprimarul Constanței Ionuț Rusu a anunțat pe Facebook că Palatul Copiilor este acum al constănțenilor, după ce a fost semnat un protocol cu Ministerul Educației și Cercetării.

„Acesta este unul dintre cele mai fericite momente de când am preluat mandatul onorant de viceprimar. Alături de marele nostru Gheorghe Hagi am obținut o victorie uriașă pentru orașul nostru. Așa cum am promis, după acțiuni constante timp de un an și jumătate și împreună cu susținerea domnilor Sorin Mihai Cimpeanu și Sorin MIHAI, Palatul Copiilor este acum al constănțenilor, care se vor putea bucura de multe evenimente, de acum înainte.

Prin protocolul încheiat cu Ministerul Educației și Cercetării, Primăria va putea investi în baza materială a Palatului Copiilor și, astfel, Constanța va avea parte de multe activități culturale, sportive, științifice și educative.

Mulțumiri călduroase doamnei ministru Ligia Deca , pentru că a crezut în acest proiect și ne-a sprijinit în finalizarea lui. De asemenea, doresc să îi mulțumesc doamnei ministru și pentru deschiderea manifestată,  în cadrul discuției noastre, față de subiectul sălii de gimnastică a CSS1. Abordarea fermă a doamnei ministru va permite continuarea construcției acestei săli.“, a spus Ionuț Rusu.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions