Connect with us

Societate

Nuclearelectrica a cumpărat servicii de întreținere de aproape 6 milioane de lei

Published

on

Producătorul de energie Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), care operează centrala nucleară din Cernavodă, a cumpărat servicii de întreţinere pentru subsistemele de securitate, de la UTI Group, în valoare de 5,93 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Potrivit News.ro, UTI Group este controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu. Estimarea iniţială a valorii contractului era de 6,9 milioane de lei, fără TVA.

Nuclearelectrica a achiziţionat ”servicii de întreţinere preventivă, predictivă şi corectivă pentru subsistemele de securitate periferice aferente sistemului tehnic de protecţie fizică al Sucursalei CNE Cernavodă”.

Acestea au fost cumpărate prin încheierea unui acord cadru cu o durată de 36 de luni, potrivit anunţului.

Tipul procedurii a fost licitaţie restrânsă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!