Connect with us

Actual

Nuntă în stradă la Constanța. Au intervenit polițiștii și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale

Published

on

Ieri, 29 august a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în municipiul Constanța, în dreptul unui imobil de pe strada Moților va avea loc un eveniment privat (nuntă), iar pe una dintre benzile străzii se aflau amplasate un cort, scaune și mese, pe trotuar fiind montate o scenă și boxe.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, un bărbat, de 41 de ani, și pe administratorul societății  care a montat scena și cortul, un bărbat, de 44 de ani.

Scena și cortul au fost demontate, astfel că domeniul public a fost eliberat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!