Connect with us

Actual

Un cal prins în noroi, salvat cu mâinile goale de pompierii constănțeni

Published

on

În această dimineață, pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru scoaterea unui cal prins în noroi. Animalul avea picioarele îngropate complet și nu se putea mișca. Dacă s-ar fi încercat extragerea lui, animalul ar fi riscat să fie grav rănit, așa că cea mai bună soluție a fost să se sape în jurul lui pentru a mai elibera din noroiul care îl acoperea și a-l asigura cu furtunurile.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, efortul pompierilor a fost unul uriaș: nu s-au putut folosi lopețile. Noroiul era foarte cleios și se lipea, așa că au fost nevoiți să sape în jurul calului cu mânile goale. Timp de oră și jumătate, colegii noștri au săpat continuu și au scos cu mâinile o cantitate impresionantă de noroi.

”Nu au avut vreme de odihnă, deoarece animalul se afla acolo de mai bine de o oră, în bătaia soarelui, fără să poată bea apă. În sprijin, Primăria Cernavodă a trimis un buldoexcavator pentru a trage animalul, autospeciala de stingere neputând înainta până la locul intervenției din cauza noroiului. Calul a fost salvat și redat proprietarului.”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Foto: Facebook/ISU Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!