Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

O asociere de firme, din care una din județul președintelui Iohannis, se va ocupa de realizarea spitalului modular din Constanța

Published

on

Conducerea Primăriei Constanța a semnat contractul pentru înființarea Spitalului Modular. Contractul a fost atribuit Asocierii de firme formate din Medicare Engineering SA cu sediul social în București, reprezentată prin Mugurel Stancu, în calitate de lider al asocierii, Med Q Clinexpert SRL cu sediul social în satul Pipera (oraș Voluntari), reprezentată prin Ivanov-Voronenco Alexandru, Vici Evolution SRL cu sediul social în comuna Corbeanca (Ilfov), reprezentată prin Danciu Laura Florentina, și CON-A Operations SRL cu sediul social în comuna Șelimbăr din județul Sibiu, reprezentată prin Adrian Oroș.

Potrivit contractului, beneficiarul convine cu antreprenorul să plătească pentru execuția și finalizarea lucrărilor și remedierea oricăror eventuale defecțiuni ale lucrărilor suma de 41.367.351,85 de lei, fără TVA, reprezentând prețul contractului la termenele și conform modalităților stipulate în contract.

contract spital modular

Potrivit www.risco.ro,

Med Q Clinexpert SRL are un singur angajat, iar în 2021 a o cifră de afaceri de 198.000 de lei și o un profit pe pierdere de -178.000 de lei.

Vici Evolution SRL a avut în 2021 cinci angajați, o cifră de afaceri de 432.000 de lei și pierderi de 272.000 de lei.

CON-A Operations SRL a avut în urmă cu doi ani 573 de angajați, o cifră de afaceri de 437 de milioane de lei și un profit net de 17 milioane de lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions