Connect with us

Actual

O autospecială a Jandarmeriei Constanța, implicată într-un accident rutier

Published

on

accident masina jandarmeriei

În această dimineață, în jurul orei 1.00, o autospecială a Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care se afla în misiune, a fost implicată într-un accident rutier.

Echipajul de jandarmi se afla într-o misiune, ca urmare a unei solicitări privind intervenția pentru aplanarea unui conflict in localitatea Ovidiu.

În timp ce autospeciala Jandarmeriei se deplasa pe bulevardul Tomis, cu semnalele acustice și luminoase pornite, în zona intersecției de la Tomis 3, aceasta a fost acroșată de un autoturism care se deplasa pe strada Soveja.

”Menționăm faptul că nicio persoană nu a fost rănită ca urmare a coliziunii, rezultând doar pagube materiale.

Advertisement

Toți cei implicați în accident s-au deplasat ulterior la biroul  poliției rutiere unde au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru toate persoanele implicate.”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Foto: Ziarul Amprenta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement