Conecteaza-te cu noi

Actual

O barjă s-a scufundat în Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari

Published

on

barja scufundata

O barjă s-a scufundat în canalul Poarta Albă – Midia Năvodari.

Evenimentul de navigație a avut loc seara trecută în jurul orei 23.30. Barja, care făcea parte dintr-un convoi, are pavilion român și este încărcată cu 1.100 tone de nisip. Acesta plecase din Cernavodă și urma ca în cursul dimineții să descarce încărcătura la Ovidiu. P

e parcursul nopții a acostat în zona amonte km 13 mal drept pe canalul Poarta Alba- Midia Năvodari, acolo unde s-a și scufundat.

Căpitănia Portului Medgidia efectueaza cercetarea evenimentului de navigatie și urmează să stabilească motivul producerii scufundării.

Nu exista urme de poluare, iar traficul se desfășoară în zonă fără probleme. Locul scufundării a fost balizat și a fost transmis și un aviz către navigatori. Armatorul a fost înștiințat ca în termen de 10 zile sa înceapă operațiunea de ranfluare a navei și de curățare a șenalul navigabil.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions