Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

O echipă a Universității Ovidius Constanța, la conferința internațională EAIE 2023

Published

on

echipa universitate

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a participat, recent, la cea de-a XXXIII-a ediţie a conferinței anuale organizate de European Association for International Education (EAIE), care a avut loc la Rotterdam, în Ţările de Jos.

”În cadrul conferinţei, care a reunit peste 6.700 de participanți din mai mult de 100 de țări, echipa UOC a participat la o serie de întâlniri business-to-business cu reprezentanţi ai diferitelor tipuri de organizaţii, de la instituţii de învăţământ superior, la ONG-uri, agenţii de recrutare studenţi s.a., cu sediul în Europa sau în alte ţări din întreaga lume. Pe de-o parte, s-a urmărit întărirea cooperărilor deja existente, prin dezvoltarea parteneriatelor şi pe alte ramuri de educaţie şi cercetare, dar şi deschiderea unor colaborări cu noi instituţii. Nu în ultimul rând, în cele patru zile ale conferinţei, am participat la o serie de sesiuni plenare ce au avut ca tematică internaţionalizarea învăţământului superior.”, precizează prof. univ. dr. Cristina Duhnea, coordonator instituţional Erasmus Plus.

Participarea în cadrul conferinţei anuale EAIE a făcut parte din activităţile proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0538 – Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă (ESPERO II), ce are o valoare totală de 306.000 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions