Conecteaza-te cu noi

Actual

O fetiță de patru ani s-a pierdut pe plaja de la Corbu. Micuța a fost găsită de un jandarm

Published

on

Un copil de 4 ani, care s-a pierdut pe plaja de la Corbu, a fost găsit de către un jandarm al Grupării Mobile.

Astăzi, 13 august, în jurul orei 13.30, un apel la Numărul Unic de Urgență „112”, a pus pe jar forțele de ordine aflate de serviciu pe plaja Corbu. Concret, o femeie din Turnu Măgurele a anunțat dispariția unui copil.

În mai puțin de 5 minute, echipajul aflat în serviciu a stat de vorbă direct cu inițiatoarea apelului, care le-a spus că fetița ei în vârstă de 4 ani a dispărut. Potrivit mamei, la momentul dispariției fetița, care se numește Irina, era îmbrăcată într-un halat roz cu buline zâmbitoare.

Femeia a mai menționat că la ieșire din apă ea s-a întins pe prosop, iar fata a început să se joace în nisip. După aproximativ 15 minute, a observant dispariția fetiței.

Advertisement

”În urma cercetărilor efectuate de către forțele de ordine, fetița a fost găsită dupa aproximativ 20 minute de la momentul începerii căutărilor, la aproximativ 1,5 km de locul unde se afla mama ei. Aceasta nu prezenta urme de violență, dar era speriată și dezorietată.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Jandarmeriei Constanța

Mama a ținut să mulțumească jandarmului care a găsit fetița printr-o scrisoare adresată comandantului unității.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions