Connect with us

Actual

Tânăr de 21 de ani, preluat de elicopterul SMURD de pe plaja Gosip din Costinești

Published

on

În această după amiază, un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD de pe plaja Gosip din Costinești și va fi transportat de urgență la spitalul județean Constanța.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, solicitarea a fost făcută de salvamari pentru un tânăr în vârstă de 21 de ani care acuza dureri de membre și amorțeală. Tânărul a sărit în mare, la Costinești, în zona plajei Gosip și s-a rănit la coloană. La fața locului intervin echipajul SMURD B de la Costinești și elicopterul SMURD.

Foto: Antena3.ro

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement