Societate

O firmă cu patru angajați din Cumpăna va repara locurile de joacă, terenurile de sport și mobilierul urban din Constanța și Mamaia

mart. 02, 2018 Mihaela Tîrpan
O firmă din comuna Cumpăna a câștigat licitația organizația de Primăria Constanța, în calitate de autoritate contractantă, pentru reabilitarea locurilor de joacă, a terenurilor de sport și a mobilierului urban din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. Conform anunțului postat pe pagina de internet a licitațiilor publice, achiziția lucrărilor privind reparațiile curente aferente pentru mobilierul urban, locurile de joacă și terenurile de sport existente în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia s-a încheiat, iar licitația a fost câștigată de SPS Invest & Co SRL din comuna Cumpăna.

Potrivit anunțului de atribuire nr. 186921 / 27.02.2018, Primăria municipiului Constanța a atribuit lucrările în trei loturi, după cum urmează, conform descrierii publicată în anunțul de atribuire:

* Lot I – Reparatii curente la mobilierul urban din Municipiul Constanta , se refera la la efectuarea lucrarilor de reparatii curente la diferite categorii de mobilier urban din municipiul ConstanTa, respectiv banci de odihna, mese mari si mici, copertine parasolare, copertina scenei Perla din statiunea Mamaia, scrumiere stradale, cismele stradale si gardul Pasarela Sat Vacanta;

* Lot II – Reparatii curente la locurile de joaca din Municipiul Constanta, se refera la repararea elementelor de joaca model european din Municipiul Constanta si statiunea Mamaia care nu sunt incluse în prima etapa a proiectului privind “Reamenajarea locurilor de joaca din municipiul Constanta” si dezafectarea/transportul/depozitarea elementelor de joaca model clasic casate. Pentru mentinerea locurilor de joaca în conformitate cu normele europene de siguranta, este necesar ca la fiecare locatie sa se execute lucrari de reparatii sau ridicarea de pe loca?ie a elementelor care datorita defectiunilor pot conduce la accidente grave;

* Lot III – Reparatii curente la terenurile de sport din Municipiul Constanta, se refera la achizitia lucrarilor de reparatii curente la terenurile de sport din Municipiul Constanta. Aceste lucrari sunt necesare pentru aducerea în stare optima de functionare a terenurilor de sport, în conformitate cu normele europene.

În ceea ce privește valoarea totală finală a contractelor atribuite, SPS Invest & Co SRL din Cumpăna va face reparațiile pentru suma de 134.665,14 lei fără TVA.

De menționat că a fost atribuit contractul conform criteriului prețul cel mai scăzut.

Cine este SPS Invest & Co SRL?

SPS Invest & Co SRL are sediul social pe str. Cire;ica nr 78A camera 1 în comuna Cumpăna. A fost înființată pe 13.05.2004, în documentele societății figurând ca asociați Mihaela Irina Togan și Liliana Mioara Badea. În anul 2016, firma a declarat 46.750 lei cifră de afaceri și 4 angajați. De asemenea, conform COD CAEN : 2223 are ca oboect de activitate Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții.

Citește și:

Constanța. Primăria plătește peste un milion de euro pentru reabilitarea spațiilor de joacă

Comments

comments