Conecteaza-te cu noi

Administratie

O firmă din București cu ZERO angajați va efectua auditul energetic la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Published

on

Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de actualizare audit energetic pentru obiectivul de investiții “Creșterea Eficienței Energetice a Imobilului Spitalul Municipal Constanța”. Contractul de audit a fost încheiat cu SC CONS PROIECT 2003 SRL, din București, care efectuează activități de inginerie și consultanță tehnică. Interesant este că, deși din 2012 și până acum nu a avut NICIUN angajat, firma a avut anul trecut o cifră de afaceri de 142.918 lei și un profit de 124.421 de lei. Societatea este administrată de Mirel-Florin Delia, care este și unic acționar. Mirel-Florin Delia este de profesie conf. univ. dr. ing. la Universitatea Tehnică de Construcții București și mai este profesor asociat la Academia Militară, la Departamentul Construcții, Inginerie Genistică și Geomatică.

Potrivit contractului publicat de Primăria Constanța, valoarea contractului este de 22.000 de lei, fără TVA, sau 26.180 cu TVA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions