Conecteaza-te cu noi

Administratie

O firmă din București va oferi consultanță Primăriei Constanța pentru creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public

Published

on

far constanta

O firmă din București, SC Moctezuma Consulting SRL este interesată să ofere Primăriei Constanta servicii de consultanță în vederea elaborării și depunerii cererii de finanțare în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public. Anunțul Primăriei privind serviciile de consultanță a fost urcat pe Sistemul Electronic de Achiziții publice și are o valoare de 105.000 de lei.

„Servicii de elaborare a cererii de finanțare in vederea depunerii aplicației de finanțare pentru ILUMINAT PUBLIC. Se va elabora cererea de finanțare si anexele specifice (mai puțin documentația tehnica a proiectului) si se va asigura depunerea spre finanțare a proiectului. Se va asigura consultanta in vederea elaborării si depunerii răspunsurilor la clarificări.“, se arată în anunțul Primăriei.

Potrivit risco.ro, S.C. MOCTEZUMA CONSULTING S.R.L. a avut în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de 518.118 de lei și un profit net de 322.231 de lei. Societatea are un singur acționar Daniela Neacșu, care este și administratorul firmei.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions