Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța cumpără servicii de evaluare a unor terenuri și clădiri supuse procedurii de vânzare

Published

on

Primăria Constanța a publicat un anunț pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice ce constă în achiziționarea de către municipalitate a serviciului de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța supuse procedurii de vânzare/emitere aviz DGEF – Lot 1, respectiv Serviciul de evaluare a bunurilor imobile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Constanța în vederea fundamentării unor decizii administrative – specifice administrării și gestiunii acestora – Lot 2.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 856.000 de lei fără TVA sau 1.018.640 de lei. Pentru Serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța supuse procedurii de vânzare/emitere aviz DGEF valoarea estimată fără TVA este de 326.000 de lei, iar pentru Serviciul de evaluare a bunurilor imobile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Constanța în vederea fundamentării unor decizii administrative – specifice administrării și gestiunii acestora (concesionare, închiriere, asociere, constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros) valoarea estimată fără TVA este de 530.000 de lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions