Conecteaza-te cu noi

Actual

O firmă din Lumina care colectează deșeuri periculoase, amendată de Garda de Mediu Constanța

Published

on

navodari

Garda de Mediu Constanța a desfășurat un control planificat la o societate care desfășoară activități de colectare a deșeurilor periculoase și nepericuloase, valorificarea și eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, precum și depozitări de deșeuri periculoase și nepericuloase pe un amplasament din localitatea Lumina.

Controlul a scos în evidență nereguli care au condus la sancționarea operatorului cu amendă de 50.000 lei.

”Operatorul economic avea obligația să respecte în totalitate condițiile din autorizația de mediu. Din verificarea documentelor privind trasabilitatea deșeurilor periculoase colectate și depozitate pe platforma societății a reieșit că, în anumite perioade de timp, s-a depășit capacitatea maximă de stocare stabilită prin actul de reglementare, respectiv 49 de tone de deșeuri periculoase.”, a precizat Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions