Conecteaza-te cu noi

Administratie

O grădină publică cu loc de joacă și terenuri de sport, în cartierul Palas. Vezi cine propune asta

Published

on

gradina publica palas

USR Constanța continuă să vină în fața cetățenilor cu proiecte utile comunității. De la parcări etajate și spații verzi, la terenuri de sport și locuri de joacă. Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion propune de data aceasta o grădină publică în cartierul Palas.

„În Constanța este nevoie de mai multe terenuri de sport și locuri de joacă. Alături de colegii mei din USR, în ultimii trei ani am identificat mai multe zone și terenuri ce pot fi redate comunității în acest scop.

Un exemplu este pe strada Bradului, din cartierul Palas, unde se află două clădiri dezafectate și vechi de aproximativ 100 de ani în care au funcționat Grădinița nr. 31 (mutată acum într-o clădire reabilitată) și o sală de sport.

Ne dorim ca în locul clădirilor respective să fie amenajată o grădină publică care să cuprindă un loc de joacă și terenuri de sport. De aceea, încă din 2022 am propus realizarea studiilor de fezabilitate. Deși proiectul a fost aprobat, din păcate, așa cum s-a întâmplat și cu alte proiecte propuse de USR, primarul Vergil Chițac a ales să-l ignore.

Advertisement

Am revenit cu proiectul, acesta fiind propus pentru includerea în bugetul pe 2024. Rămâne de văzut dacă primarul și consilierii coaliției PNL-PSD vor vota în interesul constănțenilor din cartierul Palas sau dacă au alte planuri cu terenurile respective, așa cum au demonstrat în repetate rânduri.”, a declarat Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions