Conecteaza-te cu noi

Administratie

PNL Constanța, încredere totală în primarul Chițac: „Suntem mulțumiți de activitatea dânsului“

Published

on

Vergil Chitac primar Constanta

Liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că organizația pe care o conduce îl susține sută la sută pe actualul primar al municipiului reședință de județ, Vergil Chițac.

„Nicio secundă nu am încetat să îl susținem pe Vergil Chițac la Primăria Constanța. Susținea noastră este totală pentru Vergil Chițac. Rămâne absolut candidatul PNL la Primăria Constanța.“, a spus Huțucă.

Liderul PNL a completat spunând că relația dintre partid și primarul Constanței este una foarte bună și că acesta s-a integrat total în echipa PNL de la malul mării.

„Noi îi acordăm o susținere totală. Suntem mulțumiți de activitatea dânsului. Noi constatăm că orașul Constanța în ultimii trei – patru ani a evoluat, numărul de proiecte publice finanțate din fonduri europene este unul extrem de evident și revin la obiectivul nostru care a fost același și pentru municipiul Constanța „Dezvoltăm România, Dezvoltăm Constanța“. Din perspectiva asta considerăm că ne atingem obiectivul“, a spus Bogdan Huțucă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions