Actual

O maşină a intrat într-o casă din Ciocârlia de Sus

apr. 01, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, în localitatea Ciocârlia de Sus a avut loc un accident neobişnuit, cu o maşină care a intrat într-o casă. Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă precum şi cel al Poliţiei Rutiere se deplasează de urgenţă spre acest caz. Din primele informaţii reiese că ar fi vorba despre o victimă conştientă. Vom reveni cu detalii.

Update: Potrivit serviciului de Ambulanţă, victima refuză atât consultaţia, cât şi transportul la spital. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a evitat un câine şi a pierdut controlul maşinii.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!