Actual

Români răniţi într-un aeroport din Budapesta

apr. 01, 2018 Maria Ionescu

Un grav accident  a avut loc, în această dimineaţă pe aeroportul internațional Liszt Ferenc din Budapesta. Două autobuze care transportau pasageri, mulţi dintre ei români, s-au ciocnit.

Accidentul s-a soldat cu zece răniţi, între care opt români, relatează www.hirado.hu, citată de Antena3.  Două persoane au suferit răni grave şi au fost transportate la spital.

Pasagerii tocmai aterizaseră pe aeroport şi veneau de la Bucureşti cu o cursă Wizzair.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!