Connect with us

Actual

O mașină a intrat într-un cap de pod în localitatea Poarta Albă

Published

on

În această seară, în jurul orei 21.00, a avut loc un accident rutier în localitatea Poarta Albă din județul Constanța. Un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD B și o ambulanță Saj B2 de la Detașamentul Medgidia.

Din primele informații, două persoane au fost victime în acest eveniment rutier – ambele sunt conștiente și cooperante.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță, în urma accidentului au fost evaluate medical 4 persoane, respectiv doi adulți și doi minori, cu escoriații. Cu toții au refuzat să fie transportați la spital.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!