Connect with us

Actual

O mașină s-a răsturnat în Mamaia. Șoferița era băută

Published

on

În cursul nopții trecute, în Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un accident rutier în urma căruia o femeie a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Constanța, accidentul s-a produs în jurul orei 01:30.

O femeie de 27 de ani, a condus un autoturism, pe b-dul Mamaia, dinspre b-dul Alexandru Lăpuşneanu către Năvodari şi în zona Aqua Magic, din cauza neatenţiei, a acroşat o baliză de separare a sensurilor.

Imediat după aceea, a pierdut controlul asupra direcţiei, ieșind în afara părţii carosabile către dreapta, unde a intrat în coliziune cu gardul de la Aqua Magic, iar apoi s-a răsturnat.

Conducătoarea auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 35 ani, pasageră dreapta faţă în autoturism.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!