Conecteaza-te cu noi

Actual

Trafic blocat pe Autostrada A2. O mașină a luat foc, iar o persoană a decedat

Published

on

Traficul rutier este blocat pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, din cauza unui accident soldat cu un mort.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 5:00, pe Autostrada A2, km 77, sensul de mers spre Constanța, banda 2, a luat foc un autovehicul. În urma incendiului, o persoană a decedat. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, este vorba despre șoferul autoturismului.

Din cauza acestui eveniment rutier, de la km 64+500, sensul București-Constanța, poliția a deviat traficul pe DN 3-DN 3A.

Update: În urmă cu puțină vreme, traficul a fost reluat.

Advertisement

”Traficul rutier a fost reluat din nodul rutier de la km 64+500, calea 1 (București-Constanța), fiind restricționat doar pe banda 2, la km 77+000 unde a luat foc autoturismul.”, a precizat Biroul de presă al DRDP Constanța.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei acestui dramatic accident.

Update2: Potrivit DRDP Constanța, la ora actuală, se circulă normal pe ambele benzi ale autostrăzii A2.
Mașina carbonizată a fost mutată pe banda de urgență.

Foto: Ilustrativ

 

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions