Connect with us

Societate

O nouă avarie lasă fără apă caldă și căldură mai multe zone din Constanța

Published

on

frig in casa

Reprezentanții societății de termoficare din Constanța anunță o nouă avarie apărută pe rețeaua de transport. Sunt afectate mai multe zone din municipiu.

”Din cauza unei avarii majore apărute pe rețeaua de transport amplasată pe str. Chiliei nr 35 nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectată zona Capitol , Tomis I, Tomis II.”, au anunțat reprezentanții Termoficare SRL.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

”Menționăm că după finalizarea avariei vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și incălzire către consumatorii finali afectați de această oprire.”, precizează Biroul de presă.

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!