Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

O nouă ediție a Campionatului de tenis de masă pentru amatori, organizată în orașul Ovidiu

Published

on

Sâmbătă, 5 noiembrie a.c., în sala de sport din orașul Ovidiu se va desfășura cea de-a treia ediție a Campionatului de tenis de masă pentru amatori.

Competiția este organizată de Primăria orașului Ovidiu și de Clubul Sportiv Ovidiu.

Inscrierile se pot face începând de astăzi, 20 octombrie, până în data de 3 noiembrie, la numărul de telefon  0722.160.819.

La acest eveniment sunt așteptați să se înscrie iubitorii acestui sport din orașul Ovidiu.

Sunt trei categorii de vârstă, respectiv:

  • juniori, cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani
  • seniori, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 ani
  • persoane cu vârsta peste 40 ani

Partener oficial: DECATHLON

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions