Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

O nouă razie în Portul Constanța. Vezi câte permise de conducere au reținut polițiștii

Published

on

controale port

Ieri, 13 mai, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și siguranță transporturi au efectuat o razie în Portul Constanța, având ca scop menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 231 de persoane și au fost verificate 208  vehicule.

”În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 9  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.200 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării șase premise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare. La razie au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.”, a precizat Cătălina Marian, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions