Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Un adolescent din Constanța și-a pus capăt zilelor

Published

on

Ieri, 13 mai, un adolescent din municipiul Constanța și-a pus capăt zilelor. Băiatul, în vârstă de 17 ani, și-a pus ștreangul de gât într-o anexă din curtea imobilului în care locuia. Din păcate, nu a mai putut fi slavat. Polițiștii au fost anunțați de acest lucru în jurul orei 18.15 și au ajuns urgent la fața locului. Oamenii legii nu au putut decât să constate decesul tânărului.

”Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, manevrele de resuscitare fiind efectuate de către un echipaj medical, fără rezultat. Trupul a fost transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a precizat Cătălina Marian, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions