Connect with us

Actual

O patiserie care pregătește dulciuri copiilor din două grădinițe constănțene a fost închisă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi, inspectorii OPC din Constanța au făcut verificări la pizzeria Gix din Constanța și au decis ca ca activitatea acesteia să fie oprită temporar de la prestarea de servicii.

Potrivit directorului  Horia  Constantinescu, în cursul zilei de luni directorul unității a fost invitat la sediul OPC. Ce anume au descoperit inspectorii OPC în urma acestui control? Potrivit lui Horia Constantinescu, patronul patiseriei este și titularul contractului de aprovizionare cu alte alimente!

”Interesant este contractul atribuit direct respectivei societăți! Analizele de laborator nu pot bate aspectul și pericolul vizibil al acestei patiserii!”.

Directorul OPC a precizat că această unitate este sursa de patiserie a grădinițelor 13 și 14, Norocel și, respectiv Turta Dulce.

”Am identificat produse depozitate în condiții greu de imaginat la temperaturi de 27 de grade. Ingredientele astfel depozitate stau la baza unor produse cu potential periculos! (Livrate unor grădinițe). Procedurile de preparare sunt în condiții improprii, periculoase, neadăpostite de praf și muște!”, a precizat Horia Conbstantinescu.

Tot el a ținut să sublinieze faptul că  NIMENI nu a verificat această patiserie înainte ca ea să serveasca dulciuri copiilor.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: