Connect with us

Actual

O persoană a căzut într-o canalizare de pe strada Cișmelei din Constanța

Published

on

smurd

În această după amiază, pompierii militari ai ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe strada Cișmelei din municipiul Constanța, pentru a acorda primul ajutor unei persoane care a căzut într-o groapă adâncă de 2 metri.

Incidentul a avut loc în fața magazinului Profi, unde era o canalizare fără capac.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

”Persoana a fost extrasă și transportată la spital de echipajul SMURD B2.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!