Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Muniție din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, descoperită în municipiul Tulcea

Published

on

munitie

Astăzi, în jurul orei 17.00, dispeceratul ISU Tulcea a fost anunțat printr-un apel la numărul unic de urgență 112, de către un bărbat de 69 de ani, că în cartierul Vărărie Baltă din municipiul Tulcea, a găsit un obiect ce seamănă cu un proiectil.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul IPJ Tulcea și echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea care au asigurat perimetrul și au identificat obiectul găsit ca fiind o lovitură de aruncător din al doilea Război Mondial.

Chiar dacă obiectul se afla la o distanță mică de o locuință, pe toată durata operațiunilor de asanare și pregătire în vederea transportului, pompierii militari s-au asigurat că nu există niciun risc.

Lovitura de aruncător a fost transportată la depozitul de muniție asanată și urmează să fie distrusă.

Pirotehniștii tulceni recomanda ca:

  • în cazul în care descoperiți obiecte ce seamănă cu un dispozitiv explozibil ori proiectil, să nu-l atingeți
  • să sunați la 112 și să anuntați autoritățile imediat
  • să vă îndepărtați pe cât de mult posibil de obiect și să vă asigurați că nimeni nu se apropie de obiect până la sosirea autorităților

munitie

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions