Connect with us

Actual

O polițistă și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare. Femeia era căsătorită și avea doi copii

Published

on

O tânără în vârstă de 36 de ani, care era polițistă la IPJ Buzău, s-a sinucis cu arma din dotare. Femeia și-a dus de dimineață cei doi copii, o fetiță și un băiat, în vârstă de 10, respectiv 5 ani, la unitățile de învățământ pe care le frecventează.

Jurnaliștii de la ziarul ȘansaNews precizează că femeia s-a întors acasă – în cartierul Dorobanți – și, potrivit unor surse, și-a sunat soțul, căruia i-a spus că se va omorî.

Se pare că bărbatul nu ar fi luat în seamă amenințările, necrezând că se poate întâmpla așa ceva. Dar, în final, tânăra și-a pus capăt zilelor, fiind găsită fără suflare chiar de către partenerul de viață.

Femeia se numește Cecilia C., avea 36 de ani, era căsătorită și avea doi copii. Ea era agent de poliție și absolvise Școala de agenți de la Câmpina, fiind ulterior, încadrată la IPJ Buzău. În prezent activa la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni, iar astăzi urma să intre de serviciu. Surse din mediul în care polițista lucra susțin că avea o carieră ireproșabilă și era apreciată la locul de muncă, nefiind niciodată implicată în vreun incident.

Echipajul medical ajuns la fața locului, după un apel care a dat alerta, a constatat decesul femeii. Motivele gestului nu sunt, deocamdată, cunoscute, dar anchetatorii caută eventuale indicii sau înscrisuri care să îi conducă la un răspuns.

Foto: Șansa News

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!