Conecteaza-te cu noi

Actual

Societate aflată în faliment, amendată cu 50.000 de lei de comisarii Gărzii de Mediu Constanța

Published

on

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța, împreună cu Poliția Locală Murfatlar au efectuat verificări pe un amplasament situat în localitatea Siminoc.

S-a constatat că, pe un teren de circa 6.000 mp sunt depozitate deșeuri reciclabile de diferite tipuri: materiale plastice, textile, cauciuc, sticlă, deșeuri metalice. Acestea aparțin societății care a desfășurat activitate de colectare deșeuri la punctul de lucru din Siminoc. În prezent, societatea este în faliment, fiind reprezentată de un lichidator judiciar.

A fost aplicată sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 50.000 lei pentru încalcarea OUG 195/2005, societatea având obligația legală de a notifica autoritatea competentă pentru protecția mediului la încetarea activității.

”De asemenea, au fost stabilite măsuri privind salubrizarea aplasamentului și reciclarea/valorificarea/eliminarea, după caz, a deșeurilor. Conform prevederilor legale “Indeplinirea obligatiilor de mediu este prioritară în cazul procedurilor de dizolvare urmată de lichidare, lichidare, faliment, încetarea activității.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Gărzii de Mediu Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions