Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

O tânără vietnameză domiciliată în județul Tulcea a dispărut de acasă. Ați văzut-o?

Published

on

vietnameza

Update: Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulce, persoana în cauză s-a întors, în cursul zilei de astăzi – 13 februarie, la domiciliul din municipiul Constanța. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 Dispariția persoanei în cauză a fost sesizată de către soț, în timp ce se aflau în localitataea Agighiol la domiciliul părinților acestuia.

Domiciliul celor doi este în municipiul Constanța, adresă la care persoana dispărută s-a întors în cursul zilei de astăzi.

Știre inițială: La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 10.00, numita LE KIM-PHUONG de 29 de ani a plecat voluntar de la domiciliul soțului său din localitatea Agighiol și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: păr șaten lung, față ovală, ochi căprui, ten deschis.

La momentul dispariției aceasta purta ochelari de vedere, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, fustă de culoare albastră și încălțăminte de culoare albă.

Cei ce pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions