Connect with us

Stiri

Oaspeţi greci la Constanţa

Avatar

Publicat

la

Nava Şcoală Prometheus face o escală la Constanţa, în perioada 5 – 8 august. La bordul navei sunt ambarcaţi 150 de cadeţi de la Academia Navală din Grecia. Marinarii greci vor participa la evenimentele premergătoare sărbătoririi Zilei Marinei Române, organizate de Forţele Navale Române.

La marşul de instrucţie al navei şcoală elene, participă şi doi studenţi ai Academiei Navale ,,Mircea cel Bătrân”. Stagiile de practică, executate la bordul navelor şcoală din Grecia de către studenţii academiei constănţene, sunt o tradiţie şi fac parte din strategia de internaţionalizare a Academiei Navale ,,Mircea cel Bătrân”.

În timpul escalei, sunt programate vizite ale oficialilor eleni la Comandamentul Flotei, Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân” şi la autorităţile locale din Constanţa, iar echipajul navei va vizita Muzeul Marinei Române şi obiectivele turistice din Dobrogea.

Nava Şcoală Prometheus are o lungime de 146 m, lăţimea de 21 m şi pescajul mediu de 4,4 m. Nava poate atinge o viteză de cca 20,5 noduri.

 

Comments

comments

Stiri

Atenție, se oprește apa în localitățile Biruința și Topraisar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Biruința, județul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 09.30 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Biruința și Topraisar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă. 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Atenție, se oprește apa în localitatea 23 August. Vezi când

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de racordare la conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, a unui nou tronson din rețeaua de distribuiție apă potabilă ce deservește localitatea 23 August, județul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 08.30 – 15.30.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea 23 August.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie RAJA. Fără apă potabilă în Lazu, Agigea și Eforie Nord

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Zmeurei, din localitatea Agigea, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă  furnizarea apei potabile, astăzi – 16 ianuarie 2020,  în intervalul orar 15.45 – 22.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.
”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: