Connect with us

Actual

Oficial! Consiliul Județean Constanța anunță demisia directorului CMSN, Adrian Bîlbă

Publicat

la

Printr-o cerere, înregistrată la Consiliul Județean Constanța sub numărul 10807/15.03.2022, managerul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bâlbă, a solicitat încetarea, prin acordul părților, a mandatului, informează CJC. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a aprobat solicitarea începând cu data de 1.04.2022.

Amintim că, ieri, Ordinea.ro scria faptul că CMSN va avea un nou director de la 1 aprilie 2022 după ce dr. Adrian Bîlbă își va da demisia începând cu 28 martie. Favorită să preia funcția de manager este Iulian Călin, care este reprezentantul președintelui Consiliului Județean, Mihai Lupu, în cadrul Consiliului de Administrației al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. În cadrul CMSN va fi înființat un post de director științific, iar Adrian Bîlbă a declarat „dacă va fi nevoie de el, va candida pentru acest post.“

Iulian Călin este membru al USR și consilier local municipal în Constanța din partea acestui partid.

Comments

comments

Actual

Curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Portul Militar Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 13 august, în intervalul orar 9:00 – 17:00, CT BUS pune la dispoziția publicului călător două autobuze ce vor efectua curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța) și retur.

Cele 2 autobuze vor asigura transportul către și de la festivitățile prilejuite de ,,Ziua Porților Deschise în Portul Militar”.

Reamintim că mâine, în portul militar Constanța, publicul este invitat, în intervalul orar 9.00-17.00, la Ziua Porților Deschise, unde vor putea fi vizitate nave militare, un elicopter Puma Naval, expoziții de tehnică și armament, standuri cu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, iar pasionații de nave pot experimenta, gratuit, tensiunea din interiorul bătăliilor navale virtuale, într-un spațiu special amenajat de echipa World of Warships.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Florin Vizan, noul director general al Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Florin Vizan va fi, începând cu data de 16 august, noul director general  al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime  SA.

În data de 15 august, îi expiră mandatul de director general lui Florin Goidea. Potrivit surselor noastre, el va ocupa funcția de director adjunct.

Aceste decizii au fost luat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al CNAPMC.

Florin Vizan, susținut de PSD,  a fost director general al DRDP Constanța, funcție în care a fost numit în data de 26 mai a.c.

În perioada guvernării PDL, Vizan s-a aflat la conducerea Petromin, APC, Oil Terminal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Sunt implicate un camion și un autoturism

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 13.15, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La fața intervin următoarele resurse: un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața. Alte două persoane, ambele de 55 de ani, au fost transportate conștiente la spitalul județean Constanța.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: