Conecteaza-te cu noi

Administratie

Oficial de la IPJ. Sunt cercetate împrejurările scandalului de la intrarea în sala în care a avut loc ședința Consiliului Local Constanța

Published

on

scandal clm constanta

Scandalul de ieri seară de pe holurile Consiliului Județean, locație unde s-a desfășurat ședința Consiliului Local Municipal Constanța, a ajuns în atenția Secției 1 de Poliție. Oamenii legii au trimis un comunicat în care cercetează condițiile în care un bărbat, simpatizant SOS, a fost încătușat de polițiștii locali din Constanța.

„La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, respectiv ar fi fost prinsă de mână, de angajații Poliției Locale, în momentul în care ar fi intenționat să intre într-o instituție.

Polițiștii deplasați la fața locului au fost, de asemenea, sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost încătușat fără temei legal, de aceleași persoane.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Advertisement

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.“, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

Iată filmările de la fața locului:

;

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions