Connect with us

Politica

OFICIAL DE LA PNL CONSTANȚA! “Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală Constanța”

Published

on

Biroul Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-a întrunit vineri, 19 ianuarie a.c., pentru a lua act de demisia consilierului județean George Muhscină din funcția de președinte al Organizației Municipale Constanța a PNL.

În acest sens, membrii BPJ au analizat pașii ce trebuie făcuți pentru consolidarea organizației municipale și asigurarea unei conduceri interimare eficiente în perioada următoare. Conform statutului partidului, organizația municipală constănțeană ar fi trebuit coordonată de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți ai Biroului Politic Local, însă cei doi au refuzat acest lucru.

Ca urmare, Biroul Politic Județean a stabilit ca organizația municipală a PNL Constanța să fie coordonată de prim-vicepreședintele BPJ, Septimiu Bourceanu, un liberal cu state vechi în partid. Experiența politică și tinerețea lui Septimiu Bourceanu vor avea un impact pozitiv asupra activității și imaginii organizației municipale a partidului.

Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală a PNL Constanța. A primit toată încrederea colegilor săi de a ocupa funcția de coordonator al unei organizații foarte grele și complexe, ceea ce spune foarte mult despre caracterul și calitățile sale politice și umane”, a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.

Septimiu Bourceanu va asigura coordonarea BPL al PNL Constanța până la organizarea de noi alegeri interne. (comunicat de presă PNL Constanța)

Citiți și:

Septimiu Bourceanu, coordonatorul echipei PNL Municipiu Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!