Conecteaza-te cu noi

Politica

Septimiu Bourceanu, coordonatorul echipei PNL Municipiu Constanța

Published

on

Ședința Biroului Permanent Județean al PNL Constanța este în plină desfășurare. Tema principală de discuție este înlocuirea lui George Muhscină la șefia Organizației de la Municipiu, după demisie. Surse din conducerea PNL Constanța au declarat pentru “Ordinea.ro” că cel care va coordona echipa de la Muunicipiu până la organizarea alegerilor este prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu. La votul colegilor a fost și celalat prim-vicepreședinte al liberalilor de la Constanța, primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti. Așteptăm un punct de vedere oficial din partea conducerii PNL Constanța.

Amintim declarația președintelui PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, pentru “Ordinea.ro” și remarcați cum îl amintește pe Delicoti, deși noi nu solicitasem informații despre eventuala formulă cu primarul din Poarta Albă la conducere, însă Huțucă a ținut să ne precizeze că este un om de încredere.

Cine este Septimiu Bourceanu?

S-a născut pe 13 mai 1979 și este absolvent al managementului în administrația publică. Este membru al Partidului Național Liberal din anul 1996 având funcții politice atât la nivel local, cât și național. De asemenea, a fost consilierul fostului deputat Mircea Teodor Iustian, a fost consilier în cadrul Ministerului Sănătății și a fost numit manager al Complexului Balnear si de Recuperare  Balnear de Recuperare Techirghiol.

Advertisement

Despre Septimiu Bourceanu mai știm că a candidat pentru mai multe funcții publice și politice de-a lungul carierei sale și este finul fosului lider PNL Constanța, fostul deputat Gheorghe Dragomir.

(SURSE) Trei variante pentru șefia PNL Municipiu, după demisia lui Muhscină. Ce spune Huțucă

sursa foto: telefragonline.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions