Connect with us

Politica

Oficial european: “Urmează o criză triplă care va afecta milioane de oameni”

Published

on

Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politică de securitate, Josep Borrell, susține că în următoarele luni lumea se va confrunta cu trei crize majore, informează Antena3. Potrivit sursei citate, Josep Borell le cere cetățenilor europeni să rămână uniți în fața acestor provocări, pentru că doar așa le vor putea depăși.

„Criza cea mai mare este cea triplă: financiară, energetică și alimentară. Aceste trei elemente împreună vor afecta milioane de oameni. Care este răspunsul nostru la această lume tulburată: emergența Chinei, crize peste tot, criza triplă care ne pândește. Cred că noi, ca europeni, ar trebui să fim mai puțin naivi, să înțelegem lumea mai bine așa cum e. Trebuie să fim mai uniți!”, a declarat Josep Borell.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!